Passie voor mensen


Mijn interesse in mensen is enorm groot en ik ben een echte rasoptimist. Ik zie problemen als een uitdaging en ik geloof dat je altijd een keuze hebt en daardoor ook een oplossing. Luisteren en meedenken is iets wat ik van nature graag doe. Het begeleiden van mensen en een frisse blik op de toekomst geven is míjn passie. Mijn missie met Healthy Mind Coaching is om werkgevers bewust te maken van goed werkgeverschap en zich meer verantwoordelijk te laten voelen voor het welzijn van hun medewerkers. Medewerkers een vernieuwde mindset te geven en zo meer werkgeluk op de werkvloer te realiseren. En burn-outs en werkgeralteerde stress  van de kaart te vegen!


Goed leven kun je leren

Mijn jeugd was geen onbezorgde ‘walk in the park’, maar misschien heeft juist dat me wel aangemoedigd om al op mijn 20e te gaan ondernemen. Na vijf jaar besloot ik mijn bedrijf te verkopen en andere ondernemers te begeleiden. Die periode duurde zo’n 12 jaar en ik had meerdere gerenommeerde opdrachtgevers. In deze jaren waren er positieve en minder positieve ervaringen in mijn leven; gebeurtenissen die mij hebben laten zien dat de manier hoe je naar situaties kijkt en wat je tegen jezelf zegt zoveel verschil kan maken. En ook dat het soms erg prettig is om wat hulp van iemand anders te krijgen om verder te komen. Mijn lessen uit de praktijk heb ik verdiept met kennis over de werking van ons brein, en gerichte opleiding met betrekking tot life, stress en burn-outcoaching.

Ik heb geleerd hoe met dingen om te gaan, hoe je jezelf (en je brein) kunt beïnvloeden en hoe je komt tot de beste keuze voor jezelf. En wat je kan doen om ervoor te zorgen dat werkdruk en stress niet het beste van je nemen. Ik vind dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven en je er zelf uit moet halen wat erin zit. Soms heb je daar gewoon wat hulp bij nodig. Je komt er altijd, als je maar wilt én een doel voor ogen hebt. Dit inzicht wil ik graag met anderen delen door persoonlijke en oplossingsgerichte coaching.  Deze 5 dingen wil je vast over me weten:

  1. Ik heb nog nooit een burn-out gehad;
  2. Reis heel graag, spaar stempels in mijn paspoort;
  3. Luister iedere dag naar een podcast;
  4. Ik eet plantbased;
  5. Iedere avond schrijf ik op waar ik dankbaar voor ben;

Dit ben ik en maak graag kennis met jou!

Liefs Romy